AVANSER VÅRE DELTE VÆRDIER
AVANSER VÅRE DELTE VÆRDIER
Kanadiere har alltid jobbet hardt for å bygge en mer velstående fremtid for seg selv, deres barn og deres barnebarn. De verdsetter Canadas lederskap i å bygge en mer rettferdig verden. De forstår at deres livskvalitet i dag - og deres økonomiske suksess i morgen - hviler på forpliktelsene vi gjør for å beskytte Canadas natur, parker og viltrom, samtidig som vi beholder et rent miljø for fremtidige generasjoner kanadiere. De er stolte av vår historie om å hjelpe sårbare mennesker over hele verden, fordi de vet at en tryggere og mer velstående verden betyr en tryggere og mer velstående Canada. I budsjettet 2018 tar regjeringen en mer fokusert tilnærming til internasjonal bistand, ved å støtte full empowerment av kvinner og jenter for å forandre verden til det bedre.

MÅLINGER

Et rent miljø for fremtidige generasjoner
Vi ønsker alle å sikre at våre barn og barnebarn kan fortsette å vandre i våre majestetiske skoger og svømme i våre vakre innsjøer, elver og bekker. Budsjettet 2018 foreslår en av de største investeringene i naturvitenskap i kanadisk historie for å beskytte våre økosystemer, landskap og biologisk mangfold, inkludert arter i fare. Arbeidet i partnerskap med provinser, territorier og urfolk, vil denne planen bidra til å bevare 17 prosent av landet vårt og innlandsvann.

En bærekraftig og ren økonomi som fungerer for alle
Et rent miljø og en sterk økonomi går hånd i hånd. Forurensning har en reell kostnad og legger vekt på helsen til samfunn, økonomien og på kanadiere selv. En sentral del av Canadas plan om å takle klimaendringer og øke økonomien, er den pan-kanadiske tilnærmingen til prising av karbonforurensning. For å sikre at en pris på karbonforurensning er på plass i Canada, gir budsjett 2018 finansiering for å støtte det føderale forurensningsprissystemet som vil gjelde i provinser og territorier som ikke har en CO2-prispolitikk som oppfyller føderalstandarden.

AVANSER GENDERVERKVALITET Rundt VERDEN
I budsjettet 2018 styrker regjeringen effekten av Canadas nye feministiske bistandspolitikk, og fremmer Canadas internasjonale ledelse på viktige områder. Ved å gjøre store nye investeringer som fokuserer på likestilling og full bemerkning av kvinner og jenter, hjelper regjeringen med å skape den endringen vi trenger for en mer rettferdig, velstående verden.

Beskytte VULNERABLE WOMEN AND GIRLS
Canada er en global leder når det gjelder innbydende nykommere som har fledd krig eller forfølgelse i deres hjemland. Kvinner og jenter representerer halvparten av verdens flyktningbefolkning og står overfor økte risikoer på grunn av kjønn. Mange har lidd av seksuell vold og utnyttelse. Gjennom budsjettet 2018 tar regjeringen tiltak for å sikre at Canada ønsker velkommen flere flyktningskvinne fra ulike konfliktsoner, og at vi fortsetter å vise lederskap når det ytes internasjonal bistand til verdens fordrevne.

CANADA'S FEMINIST INTERNATIONAL ASSISTANCE POLICY

ADRESSE OPIOIDKRISISEN I CANADA
Regjeringen innser at Canada er midt i en opioidkrise. I 2016 alene ble mer enn 2800 kanadiske liv mistet tilsynelatende opioide overdoser. Krisens innflytelse blir følt i mange lokalsamfunn over hele landet - i indre byer, forsteder, nordlige og landlige samfunn, samt i urfolkssamfunn. Gjennom budsjettet 2018 gir regjeringen betydelig nyfinansiering for å bistå provinser og territorier med bedre tilgang til bevisbaserte behandlingstjenester, lanserer en offentlig utdanningskampanje for å takle stigma som skaper barrierer for de som søker behandling, og forhindrer ulovlig import av stoffer.

PHARMACARE: HJELPKANADIERENE GJØR LISIKIEN DE TRENGER
Hvert år gir nesten en million kanadiere mat og varme til råd til medisinen de trenger. De kanadiere som kan betale for sine forskrifter står overfor noen av de høyeste kostnadene blant verdens mest avanserte land. Den høye prisen på reseptbelagte medisiner betyr at noen ganger syke kanadiere må gjøre uten. Denne virkeligheten fører til at kanadiere er mindre sunne, og betydelig høyere helsekostnader for oss alle. Som en del av Budsjettet 2018 oppretter regjeringen et rådgivende råd om implementering av National Pharmacare, som vil anbefale alternativer for hvordan det er best å gå videre sammen om dette viktige problemet for å sikre at alle kanadiske har tilgang til medisinen de trenger. Dette bygger på betydelige tiltak som er tatt over de siste to årene for å gjøre reseptbelagte medisiner rimeligere og tilgjengelige.

KLARGJØRING FOR LEGALISERING AV CANNABIS
Regjeringen har forpliktet seg til å legalisere og strengt regulere og begrense tilgangen til cannabis, for å holde den ut av kanadiske barn og å holde overskudd vekk fra kriminelle og organisert kriminalitet. For dette formål tar regjeringen ytterligere skritt for å forberede seg på legalisering. Gjennom Budge

0
Add comment
Name:*
E-Mail:


reload, if the code cannot be seen
(↑) Write code
www.northkoala.com
Attantion! Corona virus Countrys: Africa: Algeria Burkina Faso Cameroon Democratic Republic of Congo Nigeria Senegal South Africa Togo ---- Americas: Argentina Bolivia Brazil Canada Chile Colombia Costa Rica Dominican Republic Ecuador French Guiana Guadalupe Honduras Jamaica Martinique Mexico Panama Paraguay Peru United States -- Eastern Mediterranean: Afghanistan Bahrain Egypt Iran Iraq Jordan Kuwait Lebanon Morocco Oman Pakistan Qatar Saudi Arabia Tunisia United Arab Emirates Europe Albania Andorra Armenia Austria Azerbaijan Belarus Belgium Bosnia and Herzegovina Bulgaria Croatia Cyprus Czechia Denmark Estonia Finland France Georgia Germany Gibraltar Greece Holy See (Vatican City) Hungary Iceland Ireland Israel Italy Latvia Liechtenstein Lithuania Luxembourg Malta Moldova Monaco Netherlands North Macedonia Norway Poland Portugal Romania Russia San Marino Serbia Slovakia Slovenia Spain Sweden Switzerland Turkey Ukraine United Kingdom South-East Asia Bangladesh Bhutan India Indonesia Maldives Nepal Sri Lanka Thailand Western Pacific Australia Brunei Darussalam Cambodia China Hong Kong Japan Macau Malaysia New Zealand Philippines Republic of Korea Singapore Taiwan Vietnam
Famous Quotes for you

"When you reach the end of your rope, tie a knot in it and hang on." -Franklin D. Roosevelt


Last Comments
Follow us
Flag's Cloud
Flag Counter

WELLCOME TO NORTHKOALA.COM!

Sign in for a closer look at the website
Regstration
Create your own account!

Regster
Sign in
Already registered? Very nice, just sign in!

Enter Website